Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

BESTURINGSTECHNIEK

Maru Systems is gespecialiseerd in besturing- en energietechniek
Alleen door proces- en klantgericht denken kan een goed geautomatiseerd systeem ontstaan. PLC logica speelt binnen deze industriële automatisering een belangrijke rol. PLC’s en besturingspanelen zijn dan ook niet weg te denken in de hedendaagse industriële automatisering.

PLC besturing

Een PLC besturing kan met behulp van binnengekomen data bepaalde uitgangen, machines of andere elektrische apparaten aansturen. PLC´s spelen een grote rol binnen de industriële automatisering: zo worden veel machines aangestuurd met behulp van PLC’s . Van machineaandrijving tot temperatuurregeling.

Als Alpha partner van Siemens is Maru Systems een betrouwbare partner met veel kennis en ervaring om de juiste PLC’s voor de opdrachtgever te maken.

Alpha partner Siemens

De Siemens ALPHA + partner is een onafhankelijke paneelbouwer die energieverdeelsystemen bouwt voor de installatiebranche. De Siemens ALPHA partner is een installateur met een eigen paneelbouwafdeling.
De Siemens ALPHA + en ALPHA Partner is, als gecertificeerd paneelbouwer, in staat en bevoegd zelfstandig ALPHA en SIVACON S4 verdeelsystemen te ontwerpen, te calculeren en volgens de daarvoor gestelde eisen en normen te bouwen, te testen en op te leveren.

Contactformulier

Bekijk hieronder ook de overige diensten van Maru Systems.

 

Solar installaties

zakelijk & particulier

Lees verder

 

Besturingstechniek

Lees verder

 

Inspecties & Keuringen

Lees verder

 

Off-grid

energievoorziening & opslag

Lees verder

Beleidsverklaring 

Indien u beleidsverklaring wenst in te zien, kunt u een verzoek indienen via: sales@maru-systems.com  

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren