Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Maru Systems voor functionele duurzaamheid

Bij Maru Systems bent u aan het juiste adres voor ieder vraagstuk op het gebied van energietechniek en energiebesparing. Met een eigen engineering afdeling en vele jaren ervaring in verschillende technieken en uiteenlopende projecten voor zowel de particuliere als zakelijke markt, is een solide basis het fundament voor dit innovatieve bedrijf.

Meest innovatieve ondernemer van Noord-Holland

Als winnaar van de prijs voor meest innovatieve ondernemer van Noord-Holland in 2012, en 26e in de MKB Innovatietop 100 van Nederland in 2014, staan wij open voor alle nieuwe uitdagingen op het gebied van innovatieve duurzame energieoplossingen.

Contact

 

Missie & bedrijfsfilosofie Maru Systems

De kern van de bedrijfsfilosofie van Maru Systems is functionele duurzaamheid.

Als bedrijf is Maru Systems bewust bezig met duurzaamheid. De bedrijfsvoering is hier ook op afgestemd.

Vanaf de oprichting van het bedrijf bieden we onder andere WAjongeren een kans op een arbeidsplek.

Momenteel wordt het MVO beleid verder ontwikkeld. Binnenkort meer informatie.

Werkmaatschappijen

Maru Systems bestaat uit vier aparte werkmaatschappijen. Iedere werkmaatschappij heeft zijn eigen businessunit en iedere unit is verantwoordelijk voor de eigen doelmarkten.

 
 

Maru systems nationaal & internationaal

  • Maru Systems International B.V. (Projecten internationaal)
  • Maru Engineering B.V. (Engineering nationaal)
  • Maru Innovations B.V. (R & D)
  • De Groene Aggregaat Verhuur Nederland B.V.

Certificaties: ISO-9001: 2015 & VCA** 

Veiligheid en kwaliteit nemen een belangrijke plaats in binnen onze organisatie. Om de gewenste kwaliteitseisen aan onze producten en processen te waarborgen zijn de interne en klantgerelateerde processen ingericht conform de ISO 9001:2015 methodiek. De ISO-9001:2015 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem.

Ook is Maru Systems als bedrijf VCA** gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA gecertificeerde bedrijven werken met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. VCA** is gericht op hoofdaannemers.

 
 

Copyright © 2018 Maru Systems B.V.
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren